Abonneren  Inloggen

It giet oan: nog maar een week tot Printing Wonderland

17 november 2023

Nog maar een paar dagen en dan is het zover: Printing Wonderland, komende vrijdag. Op het event in Dokkum worden volgende week duizenden printprofessionals verwacht. Op het festivalterrein verrijzen 4 megatenten en er wordt door Probo samen met een aantal printprofessionals op dit moment keihard gewerkt om al die bezoekers volgende week te verrassen met een spetterend evenement.

We gaan natuurlijk niet alles verklappen, maar dat er op Printing Wonderland veel te beleven is, dat is geen geheim. Op verschillende betoverende locaties zullen inspirerende sprekers hun kennis delen. We introduceerden eerder al Ron Simpson, Joris van Zoelen, Nowmads en Tim Zuidgeest. Daarnaast staan er nog een aantal mooie namen op het programma, zoals Eric Berkhof (CEO Van Mossel), voormalig topscheidsrechter Björn Kuipers en tech-ondernemer Gerrit Brouwer.

Feestvieren onder het magische Noorderlicht: op Printing Wonderland is alles mogelijk

Wat kun je verder verwachten van dit feest voor de printwereld? De unieke Print-Elfstedentocht is een creatieve en interactieve tocht door het 25.000 m2 grote productiehuis van Probo. In het café kan lekker genetwerkt worden. Er zijn lekkere gerechten, rechtstreeks uit de Friese grond, geïnspireerd op winterse dagen en de Elfstedentocht. Natuurlijk mag ook een dweilorkest op dit Friese feest niet ontbreken. En ’s avonds barst het feest helemaal los, met optredens van diverse grote artiesten als Jeroen van der Boom en Diggy Dex.

‘De printwereld leeft’

Met Printing Wonderland wil Probo laten zien dat de printwereld leeft. ‘Print is breder dan ooit. We werken met z’n allen in een prachtige branche, met veel nieuwe markten en oplossingen. Veel partijen zijn op zoek naar inspiratie en kennis om te groeien. Dat willen we ze op 24 november volop bieden. We hopen dat mensen na afloop zeggen: ‘Wat een feest. Ik heb veel geleerd, het geeft me weer koers en nieuwe energie. Ik kan niet wachten op de volgende editie!’’

Printing Wonderland is exclusief toegankelijk voor printprofessionals. Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar. Wil je er graag bij zijn, neem dan contact op met de klantenservice van Probo om last minute ticket nog een ticket te bemachtigen.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters