Abonneren  Inloggen

Steven Steenhaut Director of Marketing Hybrid Software Group

22 februari 2024

Hybrid Software Group heeft Steven Steenhaut aangesteld als Director of Marketing. Steenhaut gaat de marketingactiviteiten van de groep binnen de zes business units van het bedrijf coördineren, waardoor de samenwerking en marktaanwezigheid verder worden uitgebouwd. Hij gaat aan de slag vanuit het kantoor van Hybrid Software in Gent, België.

Steenhaut heeft het grootste deel van zijn carrière doorgebracht in verkoop en marketing, voornamelijk bij hightech- en IT-bedrijven – met name software – in een aantal mondiale regio’s. Meest recent was hij werkzaam als Marketing en E-Commerce Manager bij Igepa Belux.

‘Hybrid Software Group heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. We bestaan uit zes business units waarvan de technologieën elkaar aanvullen, maar we moeten als één bedrijf optreden voor onze klanten,’ zegt Mike Rottenborn, CEO van Hybrid Software Group. ‘Hoewel we hebben bijgedragen aan het succes van veel drukwerkleveranciers, leveren we ook essentiële OEM-technologieën aan veel leveranciers die onze producten en expertise gebruiken om digitale front-ends en snelle en krachtige digitale persen te creëren. Als groep zijn we veel sterker dan onze afzonderlijke onderdelen. Vooral gezien het belang om over een paar maanden sterk aanwezig te zijn op drupa, hebben we het geluk dat we kunnen vertrouwen op de expertise van Steven. We kijken uit naar Stevens inzet om een sterke, uniforme identiteit te laten zien.’


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief